CONSTRUIT PENTRU TINE

Fiecare locuinta se preda finisata complet! Am acordat atentie materialelor de constructie si finisajelor, pentru ca tu sa te bucuri de o investitie sigura. Vino și alege dintr-o gamă variată de finisaje interioare de top pe care ți le punem la dispoziție prin partenerii noștri recunoscuti pentru calitatea si designul produselor oferite.

GRESIE SI FAIANTA

PARCHET

OBIECTELE SANITARE

INCALZIRE


PARCARE

USI

TAMPLARIE EXTERIOARA PVC

LIFTURI


Finisarea apartamentelor va fi atent supravegheata de catre un departament specializat pe amenajari interioare,care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii unui apartament.Astrelor Residence Biruintei va va ofera posibilitatea de a alege materialele necesare finisarii dintr o gama de modele si culori.
Apartamentele se predau la cheie cu centrala proprie,calorifere,usi…etc
Astrelor Residence Biruintei ofera o atentie speciala detaliilor si produselor pe care le foloseste in cadrul proiectului,intrucat siguranta si confortul viitorilor proprietari este o prioritate,optand sa foloseasca produse de inalta calitate care aduc un plus de eleganta si confort.
Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare,DeltaStudio oferă soluții și concepte de amenajare complete.
Brandul de plăci ceramice Keramyth perfect pentru segmental smart luxury, oferă produse de calitate, cu un design conform ultimelor tendințe existente la nivel mondial.
Ideea unui perete placat cu piatra nu este noua in designul de interior, insa aceasta optiune creeaza acum decoruri mai degraba elegante, decat rustice.
Placile folosite sunt rectificate, high definition, format de 30×60 cm pentru optimizarea spatiului interior.
Tendintele actuale promoveaza liniile curate, nuantele naturale, ca bejurile si griurile, potrivite in ambiente modern si minimaliste.
 

Solicita Oferta

Completeaza formularul de mai jos, si in scurt timp vei fi contactat de un consultant .

Am citit si accept prelucrarea datelor mele cu caracter personal, conform termenilor si conditiilor acestui website

WhatsApp chat
Suna acum!