Casa ta asa cum ai visat


ASTRELOR BIRUINTEI este caracterizat prin confort, siguranta, compartimentare ingenioasa a spatiilor locative, varietatea spatiilor oferite, finisaje interioare de calitate, pozitionarea blocurilor avantajoasa si acces facil la metrou Dimitrie Leonida. Toate aceste caracteristici sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care Astrelor Residence Biruintei este reprezentat de un numar mare de clienti multumiti .

Ansamblul rezidential va cuprinde 4 blocuri cu inaltime de P+6 etaje fiecare cu un total de 392 locuinte respectiv: garsoniere si apartamente de 2 camere (inclusiv apartamente cu gradina), toate locuintele beneficiind de balcoane inchise-izolate termic si incalzite cu calorifer. Termenul de finalizare pentru primele doua blocuri din acest proiect este noiembrie 2020, iar pentru blocul 3 si 4 termenul de predare la cheie este septembrie 2021.
Nu in ultimul rand, toate proiectele noastre sunt construite respectand toate exigentele pietei imobiliare actuale dispunand de acces securizat, locuri de parcare individuale aferente fiecarui apartament, la suprateran, alei si trotuare pietonale. Apartamentele si garsonierele din acest complex rezidential dispun de finisaje si dotari de calitate: structura de beton armat, izolatie termica formata din caramida porotherm si polistiren de 10 cm, certificat cu clasa energetica A, centrale termice pentru un consum optim, tamplarie PVC 5 camere, usa intrare metalica, bai complet utilate, pardoseli de parchet, tavan din rigips, usi interior, gresia si faianta vor fi atent alese.Deaseamenea complexul rezidential dispune de 410 locuri de parcare.

GANDIT PENTRU NEVOILE TALE

Pentru mai multe detalii va asteptam in showroom-ul nostru.
Contact Showroom: 0765.926.602
Modalitati de plata :
Programul Guvernamental “PRIMA CASA”
CREDIT IPOTECAR
Plata CASH

Solicita Oferta

Completeaza formularul de mai jos, si in scurt timp vei fi contactat de un consultant .

Am citit si accept prelucrarea datelor mele cu caracter personal, conform termenilor si conditiilor acestui website

WhatsApp chat
Suna acum!